Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews,

...
  Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews,
Коментари Харесай

Скритите послания: Какви лечебни кристали се носят в “златната възраст“?

     " Скритите послания с  Красимир Куртев “ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре пристигнали в рубриката! В следващото издание ще ви показва – Най-добрите кристални лечебни бижута за по-възрастни.
Прочетете още
 

С напредването на възрастта грижата за телата и мозъците ни е значима. Един от методите да извършите това е да носите лечебни бижута с кристали. Този вид бижута могат да оказват помощ за възстановяване на цялостното ни здраве и богатство.

Кристалите са ефикасен метод за достъп и потребление на естествените алтруистични сили на нашата планета. Най-добрите кристални лечебни бижута за по-възрастни ще зависят от самостоятелните потребности, само че някои от най-популярните части включват:

Аметист

Аметистът е уважаван занаятчия врач с голям брой лечебни свойства, изключително потребен за възрастни хора. С помощта на лечебната сила на Аметист можете да отхвърлите отрицателните страсти като боязън и безпокойствие и да култивирате позитивни усеща като задоволство на тяхно място. И неговите трансформиращи сили не свършват дотук; също по този начин оказва помощ да се трансформира гнева в по-доброкачествени мисли, тъй че вашите обичани възрастни хора да са по-малко склонни към безпокойствие или тревожни реакции.

Розов кварц

Докато напредваме в нашите златни години, този тип кристал е съвършен. Помага за отключване на благосъстоянието от обич, което ни заобикаля - благословия, от която всеки на всяка възраст може да се възползва извънредно! Розовият кварц дейно предава и приема любовта, защото от всички нас зависи да я съживим.

Аквамарин

Аквамаринът е мощен кристал за възрастни хора, успокоява паниките и възвръща душевния баланс. Тъй като нашите близки остаряват и зрителната им заостреност стартира да понижава, аквамаринът е отличен драгоценен камък, който може да помогне за поощряване на умствената изясненост и релаксация. Той освен е ужасно средство за облекчение на напрежението, като всмуква всяка отрицателна сила, с която могат да се сблъскат, до момента в който остареят, само че високото му качество също по този начин подсигурява дълготрайни резултати, които сигурно ще донесат успокоение - както за тях, по този начин и за фамилията.

Амазонит

Амазонитът е идеалният драгоценен камък, на който възрастните хора и техните фамилии да се любуват дружно. Амазонитът е прочут със своите невероятни лечебни свойства, както физически, по този начин и прочувствено. Подарете на вашия възрастен обичан човек скъпия подарък здраве с този незабравим драгоценен камък!

Ако се интересувате от лекуване с минерали и кристали, апелирам пишете ми на [email protected]

 

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор и Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР